ΙΝΤΕΚ: ανακοίνωσε ότι την 29.09.2023, αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 7,86 εκατ. νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά € 3,147 εκατ., με καταβολή μετρητών, σε τιμή διάθεσης μετοχής € 4,15 και ονομαστικής αξίας € 0,40, σύμφωνα με την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 20.07.2023.
Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την λεπτομερή οικονομική ενημέρωση σε μορφή PDF κάνοντας κλικ παρακάτω : DAILY-28-09-23
Disclaimer
Οι πληροφορίες που παρέχει η εταιρεία “EUROCORP” μέσω της ιστοσελίδας eurocorp.gr μπορούν να χρησιμοποιούνται για ενημερωτικούς και μόνο σκοπούς και όχι για εμπορικούς, επενδυτικούς ή άλλους σκοπούς.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθούν ως προσφορά, συμβουλή, πρόταση για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών οποιασδήποτε αναφερομένης στην ιστοσελίδα εταιρείας ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επενδύσεων.
Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν εμπορικές ή επενδυτικές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
Θα χρειαστείτε το Adobe Reader για να ανοίξετε τα αρχεία. Εάν δεν το έχετε ήδη, κατεβάστε το από τον δικτυακό τόπο της Adobe κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στα δεξίά.

