ΑKTR: Ανακοίνωσε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα πραγματοποιηθεί μέσω προσφοράς μετοχών, χωρίς δικαίωμα προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων (non-preemptive fully marketed offering), με σκοπό την άντληση κεφαλαίων ύψους €650 εκατ., για την οποία θα υπάρχει αναδοχή με άμεση ανάληψη υποχρέωσης (standby underwriting) με τις τράπεζες BofA Securities Europe SA, Goldman Sachs, Bank Europe SE and UBS Europe SE, υπό την επιφύλαξη συμφωνίας ως προς την τιμή διάθεσης και τους λοιπούς συνήθεις όρους για τέτοιες συμφωνίες. Υπάρχει ισχυρή στήριξη της Νέας Στρατηγικής και εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου από τους βασικούς μετόχους μας, WINEX Investments Limited και Castellano Properties Limited, για συνολικό ποσό έως €300 εκατ., εφόσον ληφθεί η οριστική εταιρική απόφαση για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Θα δοθεί προτεραιότητα στους Μετόχους Μειοψηφίας κατά την κατανομή μετοχών.
Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την λεπτομερή οικονομική ενημέρωση σε μορφή PDF κάνοντας κλικ παρακάτω:DAILY-26-06-26
Disclaimer
Οι πληροφορίες που παρέχει η εταιρεία “EUROCORP” μέσω της ιστοσελίδας eurocorp.gr μπορούν να χρησιμοποιούνται για ενημερωτικούς και μόνο σκοπούς και όχι για εμπορικούς, επενδυτικούς ή άλλους σκοπούς.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθούν ως προσφορά, συμβουλή, πρόταση για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών οποιασδήποτε αναφερομένης στην ιστοσελίδα εταιρείας ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επενδύσεων.
Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν εμπορικές ή επενδυτικές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
Θα χρειαστείτε το Adobe Reader για να ανοίξετε τα αρχεία. Εάν δεν το έχετε ήδη, κατεβάστε το από τον δικτυακό τόπο της Adobe κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στα δεξίά.

