ΔΕΗ:Η ανακοίνωση των Οικονομικών Αποτελεσμάτων Εννεαμήνου 2025 θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2025, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αντί στις 4 Νοεμβρίου 2025. Στις 19 Νοεμβρίου 2025, η ΔΕΗ θα πραγματοποιήσει ενημέρωση σε υβριδική μορφή (με φυσική παρουσία στο Λονδίνο και μέσω webcast) για τα οικονομικά αποτελέσματα του Εννεαμήνου 2025 καθώς και για το επικαιροποιημένο Στρατηγικό Σχέδιο του Ομίλου για την περίοδο 2026-2028.
Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την λεπτομερή οικονομική ενημέρωση σε μορφή PDF κάνοντας κλικ παρακάτω:DAILY-20-10-25
Disclaimer
Οι πληροφορίες που παρέχει η εταιρεία “EUROCORP” μέσω της ιστοσελίδας eurocorp.gr μπορούν να χρησιμοποιούνται για ενημερωτικούς και μόνο σκοπούς και όχι για εμπορικούς, επενδυτικούς ή άλλους σκοπούς.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθούν ως προσφορά, συμβουλή, πρόταση για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών οποιασδήποτε αναφερομένης στην ιστοσελίδα εταιρείας ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επενδύσεων.
Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν εμπορικές ή επενδυτικές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
Θα χρειαστείτε το Adobe Reader για να ανοίξετε τα αρχεία. Εάν δεν το έχετε ήδη, κατεβάστε το από τον δικτυακό τόπο της Adobe κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στα δεξίά.

