ANEK/ATTICA: Εισαγωγή και έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της «ΑTTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» στις 08/12/2023 που θα εκδοθούν λόγω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου στο πλαίσιο της συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας «ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» Η σχέση ανταλλαγής για τους μετόχους των συγχωνευόμενων εταιριών Attica Συμμετοχών και ANEK έχει ως ακολούθως:
− Οι μέτοχοι της ΑΝΕΚ θα λάβουν 0,1217 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Attica Συμμετοχών για κάθε μία (1) παλαιά, κοινή ή προνομιούχα που κατέχουν.
− Οι μέτοχοι της Attica Συμμετοχών θα διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό μετοχών που είχαν και πριν τη συγχώνευση.
Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την λεπτομερή οικονομική ενημέρωση σε μορφή PDF κάνοντας κλικ παρακάτω : DAILY-05-12-23
Disclaimer
Οι πληροφορίες που παρέχει η εταιρεία “EUROCORP” μέσω της ιστοσελίδας eurocorp.gr μπορούν να χρησιμοποιούνται για ενημερωτικούς και μόνο σκοπούς και όχι για εμπορικούς, επενδυτικούς ή άλλους σκοπούς.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθούν ως προσφορά, συμβουλή, πρόταση για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών οποιασδήποτε αναφερομένης στην ιστοσελίδα εταιρείας ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επενδύσεων.
Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν εμπορικές ή επενδυτικές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
Θα χρειαστείτε το Adobe Reader για να ανοίξετε τα αρχεία. Εάν δεν το έχετε ήδη, κατεβάστε το από τον δικτυακό τόπο της Adobe κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στα δεξίά.

